Fri frakt inom Sverige
Fri frakt inom Sverige

BSAKA TEAMET

bSaka grundades sommaren 2016 av fyra nära vänner, och har varit på en fantastisk resa sedan dess. Du kanske har läst om oss i någon blogg, sett oss eller våra produkter i en tidning eller hört talas om företaget som har en passion för både inre - och yttre - hållbarhet?
Idag drivs bSaka av grundarna Matilda, Sandra och Henrik. Med oss har vi också vår praktikant, Liiselotte. 
Lär känna oss mer i våra kortfattade porträtt nedan, och om du har några frågor – tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns här för dig.

Matilda, VD och Marknadschef
Vad soul-boosting är för mig:
Genom att inspirera oss själva inspirerar vi även andra runtomkring oss, och det är vad soul-boosting handlar om för mig. När vi laddar oss själva fulla med positiv energi och vågar bygga ett liv som är i linje med våra innersta drömmar, så tror jag att det boostar oss inifrån och att det lyser igenom och sprids till de i vår omgivning. Musik, yoga och meditation har förändrat mitt liv, och jag fyller mina dagar med små ritualer som gör mig balanserad. De hjälper mig att leva i – och njuta av – nuet.
Favoritcitat:
“Ditt liv är ditt konstverk”
Säg hej till matilda@bsaka.se

Sandra, Produktchef, Redovisnings- och Kundserviceansvarig
Vad soul-boosting är för mig:
För mig är källan till soul-boosting naturen. Det är som om den renar mina tankar, och jag tycker det är lättare att njuta av nuet. Eftersom jag bor i stan har jag inte möjlighet att vistas i naturen varje dag, och då är meditation och läsning viktiga verktyg för att jag ska känna balans. Meditationen har öppnat mig för nya insikter, och det har berikat mitt liv i många dimensioner. Genom den har jag mött nya sidor av mig själv; möten jag håller varmt om hjärtat.
Favoritcitat:
“Sättet som vi gör små saker på avgör hur vi gör allt”
Säg hej till sandra@bsaka.se

Henrik, CFO
Vad soul-boosting är för mig:
När jag tränar kommer jag in i ett meditativt tillstånd. Mitt huvud rensas på tankar och intryck, och jag får en djup känsla av avslappning. Detta tillstånd gör det möjligt för mig att komma i kontakt med min inre röst; det blir tydligt vad jag vill och hur jag ska ta mig dit. Det är som om tankarna tystas ner och det är lättare att sortera ut vad som är viktigt.
Favoritcitat:
”Ett lugnt vatten gjorde aldrig en skicklig seglare”
Säg hej till henrik@bsaka.se 

 

 

Liiselotte, Praktikant 
Energiknippet Liiselotte läser andra året på Handelshögskolan och föll för bSaka i samband med ett lanseringsevent. LiLo (som vi kallar henne) drivs av hållbarhet och arbetar främst med digital marknadsföring.
Favoritcitat: 
"Vi är vad vi tänker. Allt som vi är uppstiger från våra tankar. Med våra tankar skapar vi vår värld" (Buddha)
Säg hej till liiselotte@bsaka.se